Szolgáltatásaink

Lemeztekercs feldolgozás

A tekercsben érkező alapanyag előkészítésére szolgáló berendezésünk a további gyártásokhoz szükséges terítékek vagy táblásított lemez készítésére alkalmas. A berendezés 1250 mm szélességig és 2,00 mm anyagvastagságig képes a lemez egyengetésére, hasítására és hosszvágására.

Finomsugaras plazmavágás

Az angol ESPRITT ARROW gyártmányú finomsugaras plazmavágónkat speciálisan 2,00 mm alatti anyagvastagságú alakos lemezalkatrészek kivágására vásároltuk. Az amerikai HYPERTHERM áramforrás és CNC vezérlő szoftver garantálja a kitűnő vágási minőséget. A vágható anyag bevonat nélküli vagy horganyzott acéllemez illetve alumínium lehet.

Lemezhajlítás

A német ASCO gyártmányú billenőasztalos kétirányú hajlítógépünkkel szinte bármilyen profilt képesek vagyunk legyártani 6,40 m hosszúságig. Az elemek toldhatók és nem párhuzamos élűek is lehetnek. A legnagyobb lemezvastagság 2,00 mm lehet ( 400 n/mm2 szakítószilárdságú anyag esetén). A gép gyártási sebessége, flexibilitása, a vezérlő szoftver fejlettsége garantálja a pontosságot és a rövid gyártási határidőket.

Összetett lemezalkatrészek gyártása

Gépeink alkalmasak olyan lemeztermékek előállítására, amelyek összeépítésével egy bonyolultabb, speciális funkciójú termék állítható elő. Vállaljuk ezen termékek teljes legyártását, összeszerelését. Igény esetén segítünk a gyártástechnológia kidolgozásában, az elemek tervezésében is.

Látogasson el a DAV Mérnöki Kft központi weboldalára és az építőgép parkunkat bemutató tematikus oldalra is!